úterý 27. května 2014

What's new?


Včera jsme se jeli podívat do Ostravy. Jeli jsme hlavně do Sephory, ale ta je zavřená.. 
Byli jsme se podívat v Zaře, zkoušela jsem si tento 'přehoz', který by byl úžasný k šatům, k tílku&kraťasům i sukním. Asi ho budu chtít na narozeniny, protože byl fakt boží! (:D oblíbené slovo..). Taky jsem si zkoušela obyčejné černé kraťasy, jelikož své poslední prodávám zrovna na VotočVohoz (koukněte ZDE!) a žádné jiné nemám.. Seděli výborně, ale chci se kouknout ještě do H&M, zda neseženu nějákou levnější variantu. Chtěla bych i nějáké bílé, přijdou mi zajímavé. Viděli jste teď někde nějáké hezké? Kdyžtak napište do komentářů prosím :). S mamkou se nám líbily i tyhle černé boty, ale pořád uvažujeme nad koupí. A já se zamilovala do těch třetích, vyšších bot. Vypadají úžasně na noze a přesně vím k čemu bych je kombinovala, ale stejně vím, že u nás ve městě bych si je nevzala (chci bydlet jinde!).


ZARA Summer

Taky jsem byla na Keratinové kůře a jsem maximálně spokojená! Víte, možná to teď bude znít jako z nějáké reklamy, ale já vždycky chtěla rovné a hebké vlasy. Teď je konečně mám! Ráno jsem se vzbudila a měla perfektní vlasy, nemusela jsem zapínat žehličku, nebo dělat copek, protože bych byla moc líná na žehlení. Dokonce jsem dneska přežila déšť bez toho, aniž by se mi vlasy zkroutily. Byly rovné, dokonce i kamarádka to nechápala :D. A hlavně jsem se zbavila krepatosti a zlepšila se mi kvalita vlasů. 
Keratin taky zesvětluje vlasy, což znamená že teď je budu mít ještě světlejší, i díky sluníčka. Takže začínám mít tzv. Bronde (brown&blonde) barvu a cítím se dobře,jupí. :-))


(není to zase tak moc světlé..)


Naprosto jsem se zamilovala do Mocha Cookie Crumble Frappucino ze Starbucksu,je fakt výborné, doporučuju!


Taky jsem se stala závislá na Grey's Anatomy / Chirurgové, které teď sleduju od 1.série.


Zase jsem se zamilovala do černé, vzhledem k tomu, že prší, se mi moc barev ani nosit nechce..


Zkusila jsem si udělat linku, už jsem ji neměla snad víc než rok. Byla to celkem změna, připadala jsem si zase úplně jinak.

Tohle je pro dnešek všechno, mám za sebou zeměpisnou výpravu a jsem strašně unavená.

Zatím ahoj, těšte se už brzy na další článek! :-))



3 komentáře:

  1. Do h&m v Opavě pro černé kraťasy ani nechoď, žádné nemají:(

    OdpovědětVymazat
  2. Natálko, kde jsi byla na tom keratinovém zábale ? :-)

    OdpovědětVymazat