úterý 10. února 2015

Wishlist ?


February

Pokud si jednou za čas udělám wishlist, tak jen v hlavě. Občas si jej i přepíšu na papír. Teď jsem se ale rozhodla se s váma o něj podělit díky Polyvore.

Už na začátku ledna jsem si objednala fisheye objektiv k iPhonu, který mi doufám dorazí tento týden. Jak jsem psala v minulém článku, odjíždím na lyžáky a ráda bych tuhle malou věcičku měla s sebou, protože je s ní fakt velká sranda.
Na brýle jsem už tak tři roky těžce 'ujetá'. Doma jich mám 15 (ven jich nosím maximálně pět), ale jakmile přichází do obchodů jarní kolekce, zase se dívám po dalších. Teď se mi zalíbily tyhle z Lindexu, přijdou mi zajímavé svými zelenými skly. Ale nevím, zda bych je právě taky díky tomu vynosila.. Co si vy myslíte o takových brýlích?
Řasenka a pudr jsou nyní jedinými věcmi z kosmetiky, které vážně potřebuju. Chci vyzkoušet nějákou levnější variantu, asi tedy zajdu kouknout do Bourjois. Máte s touto značkou zkušenosti?
Parfém Black Opium od YSL nás s mamkou zaujal už jako vzorek v ELLE. Krásně voní a dlouho vydrží, tak snad si ho koupíme i ve velkém.
Hnědý klobouk jsem si chtěla koupit už minulý rok, ale neodhodlala jsem se k tomu. Teď mám jeden vyhlídnutý v Lindexu. Je naprosto perfektní! Sedí skvěle, má tak akorát velikost a je z příjemného materiálu.
Basic trička se hodí vždycky. Ať na doma, tak na ven. Skvělé kousky mají v Lindexu nebo H&M.
Ponožky? Ty by se mohly kupovat klidně každý týden, jelikož naše kouzelná pračka je asi jí.. Nejlepší jsou ty z Topshopu, doma mám pět párů a mí spolužáci jim říkají 'bordel ponožky'. Miluju je.

Snad se brzo ozvu, třeba s článkem ve stylu haulu. :)
Zatím ahoj!

6 komentářů:

  1. No tak to s tými ponožkami veľmi dobre poznám! :DD
    Inak, tie tričká nájdeš určite aj v F&F alebo v C&A :) prednedávnom som si tam (C&A) kúpila také šedé tričko za 5€ :)
    www.readingbookswithlove467.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brýle jsou boží:3 Letos bych se taky chtěla mrknout po nějakých s takovými skly... A basic triček není vážně nikdy dost:)

    OdpovědětVymazat
  3. Naty, nevíš kde by mohli mít přesně takové proužkaté tričko? Všude mají jen s velkýma mezerama mezi proužky a to se mi moc nelíbí to je spíš do námořnicka :( v Lindexu i v H&M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je z Lindexu. Celkově tam teď takových třiček mají hodně. :)

      Vymazat
  4. To sklíčko na iPhone musí být hustý, já bych zase brala podvodní kryt. :)
    Marky > little-me,blog.cz

    OdpovědětVymazat