pátek 12. prosince 2014

ELLE

Už máte doma novou ELLE? Já ji objevila dneska ráno ve schránce a udělala mi hroznou radost. Už ji mám skoro přečtenou. Teda, mám na to čtení takový systém - první si celou ELLE prolistuju, abych věděla, co kde najdu a až pak si ji přečtu, hezky postupně, článek po článku. 
ELLE zbožňuju, svou kvalitou se nedá srovnat s žádným jiným časopisem na našich stáncích. A ty fotky, které tam vždycky jsou..achh..

A co vy, máte nějáký oblíbený časopis? 



Taky jsem dneska celý den koukala na PLL. Bože, je to tak napínavé! Teď už se konečně dívám na pátou sérii, konkrétně na čtvrtý díl. Viděli jste speciální díl 5x00? Já se už nemůžu dočkat vánočního dílu.


10 komentářů:

  1. ELLE si koupím jednou za čas ale právě tohle vydání chci! Ta obálka je dokonalá ♥ A je fakt, že fotky jsou nejslepší z nejlepších:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mohla by jsem se prosím zeptat, když máš preplatne ELLE tak ti do schránky chodí společně i s dárky, které by jsi normálně společně koupila třeba v trafice? :) Máš super blog! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky vypadají jak z tumblr, takhle mui to nikdy vyfotit nejde. :(
    Já nečtu moc časopisy, ale souhlasím, že Elle má jedny z nejlepších fotek. NA PLL vánoční díl jsem se dívala včera o informatice. Koho by napadlo, že se Vánoce dají udělat tak "creepy"? No, ale jsou to PLL...
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahah, děkuju! :) .. Já nechci přeskakovat díly, ale teď už končím pátý, tak snad se zítra k němu dostanu!

      Vymazat
  4. Souhlasím, fotky jsou krásně. Vypadají jak z ELLE! :DD Měli jsme každý rok Elle předplatné a letos jsme vynechali a docela mě to mrzí!

    OdpovědětVymazat
  5. krásne fotky :) ozaj jak z Tumblr alebo We Heart It :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  6. Tie fotky sú super, vyzerajú naozaj ako z Tumblr :O :) ELLE je môj naj časopis, našťastie ho dostanem kúpiť aj u nás na Slovensku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok ... Zase. Musím povedať, že časopis ELLE si nekupujem, ale myslim že začnem. Pretože tak ako ho vychvaluješ :) Za pokus to stojí
    www.lifewithmishel.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Tvoje fotky jsou vážně úžasné :) Mou se zeptat čím si je fotila? Časopis ELLE mě vždy lákal, ale nikdy jsem si ho nekoupila. Nevíš jestli jde u nás sehnat i v angličtině?

    OdpovědětVymazat