pátek 28. listopadu 2014

RECENZE: Clarins Chubby Stick

Když jsem si byla asi čtrnáct dnů zpátky v Douglasu pro odličovací ubrousky, u pokladny jsem narazila na malý Clinique Chubby Stick za 190,-. Jelikož kolem Chubby Sticků v normální velikosti chodím už déle než rok, řekla jsem si, že jeden vyzkouším. Barvu měli jedinou, vánočně červenou (to jsem si tedy myslela), odstín 11 two ton tomato.

Jakmile jsem přijela domů, hned jsem jej vyzkoušela. A do teď nevím, zda jsem zklamaná nebo nadšená. Asi zlatý střed..

Co se týče hydratace, tam je to jedno velké plus! Díky tomu, že obsahuje bambucké a mangové máslo, rty skvěle hydratuje. Jelikož nemá žádnou 'chuť', nemám ani takový nepříjemný pocit, jako je tomu třeba u Neutrogeny Lip Care, který mi přijde sladký. Vydrží taky skvěle.
Jediné, co mi nesedí je pigmentace, odstín a jeho lesk. Což je vlastně dost zásadní věc, hlavně u odstínu :D. Pigmentace není nějak vysoká, aspoň mi to tedy tak přijde. Nebo se spíš celý problém odráží od odstínu, u kterého jsem si myslela, že bude výraznější.

Pokud by byla možnost koupit si další Chubby Stick, neváhala bych. Akorát nějáký jiný, lepší odstín. Líbí se mi Woppin' Watermelon, Pudgy Peony nebo Voluptuous Violet.

A co vy, vlastníte nějáký Chubby Stick? Pokud ano, jakou s ním máte zkušenost? :)



2 komentáře:

  1. Skvelé, ja Clarins zbožňujem.
    Iste treba do ich kozmetiky trošku zainvestovat ale oplatí sa.
    Taktiež mám na blogu článok na lesk od Clarins.
    Meggi

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouho se rosmýšlím nad koupi právě něčeho na tento způsob ale ta pigmentace mi u většiny připadá mizivá... Zase ale musím brát na vědomí, že dobře hydratuje a hold nemůže být vše perfektní:):D

    OdpovědětVymazat