neděle 16. listopadu 2014

Another random post..

Co je pro mě horší, než napsat článek? Vymyslet název článku. Proto dneska bude další random post, protože vám chci ukázat nějáké nové věci, podělit se s Váma o novinky a hlavně, napsat už konečně nějáký článek. 

Jako první, se vám chci omluvit, že vůbec nepřispívám. Ale vůbec nemám čas - škola, kamarádi, rodina.. A pokud přijdu domů ve tři, nejsem schopná už nic vyfotit, protože venku se už pomalu stmívá a umělé světlo na fotkách nemám ráda. Tudíž fotím věci na blog jen o víkendu. A články bez fotek by byly pěkně na nic, takže..

Včera jsme se byly s mamkou podívat na večerní nakupování v Bredě (Opava). Trošku se to změnilo ve vánoční nákupy, které já mám ale hrozně ráda, takže mi to ani trochu nevadilo. A protože byly slevy, nákupy byly ještě přijemnější. 
Mamka mi koupila strašně příjemný svetr a šálu (obojí Lindex), kterou jsem na svém pomyslném wishlistu měla už dlouho, takže paráda. Taky jsme v knihkupectví koupili dvě knížky a diář na příští rok od Moleskine. Asi čtyři roky jsem měla velké diáře z Filofaxu, ale teď jsem chtěla nějáký lehký a menší, který budu moct v pohodě nosit i do školy.. Když jsme v dětském oddělení H&M kupovaly dárky na Vánoce, objevila jsem tam tuhle sobí čelenku, kterou jsem už z hlavy nesundala a celou dobu se rozplývala nad tím, jak je hrozně cute. A teď jí mám doma! Nesmějte se, ale mi se takové věci prostě hrozně líbí. Jsou hrozně vtipné a dají se skvěle využit třeba na nějákém večírku. 
Nakonec jsme pro mě ještě koupily parádní mikinu a sněhule Roxy, ale to dostanu až na Vánoce, takže vlastně o ničem nevím :D .. 




Tři týdny zpátky jsem si v Rosmannu koupila make-up L'oreal, protože jsem ho chtěla vyzkoušet a byl ve slevě. Poprvé jsem jej ale použila až včera. Každopádně, můžete se těšit na recenzi.


Co se týče knížek, včera večer jsem začala číst Papírová města od Johna Greena. Mám od něj ještě další dvě knížky, ale ani jednu jsem nedočetla, protože mě nebavily. Tuhle chci ale dočíst, už jen z důvodu, že se podle ní točí film a hlavní roli hraje Cara Delevingne! 

Poslední věc, kterou vám dneska chci 'říct' - hrozně se těším na Vánoce a zimu (teda, na Alpy&lyžáky..)! Prosinec mám hrozně nabitý a už se na to všechno těším. 

Snad bude brzo další článek. Budu se snažit, slibiju. 

P.S.: Protože nám doma nejede wi-fi,  sedím v Avionu ve Starbucksu a dopisuju tenhle článek. Dala jsem si ELLE menu s Honey & Almond Hot Chocolate, která je výborná! Taky jsem si koupila pár věcí - v Zaře tričko a čepici a v Douglasu odličovací ubrousky (doporučuji!) a Clinique chubby stick v odstínu 11. Tak třeba bude brzo další recenze :) .. 



Outfit ze dneška:
šála: Lindex
cardigan: Zara
džíny: Zara
kabelka: Lindex
rtěnka: YSL Rouge Volupté

6 komentářů:

  1. V pátek v Bredě jsem byla taky, něco málo jsem si koupila, ale celé mě to nějak zklamalo. Nevím, řekla bych to asi jako "mnoho povyku pro nic", všude strašně moc lidí a to mi při nakupování docela vadí. Na Papírová města mám zálusk už delší dobu, zatím jsem si koupila jenom Hledání Aljašky a doma mám Hvězdy nám nepřály. Jinak skvělé věci a příspěvek, tyhle mám nejradši!:)
    PS. Když vidím ten Starbucks kelímek, dostala jsem strašnou chuť na perníkové latté!

    http://charmed-all.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta čelenka je moc cute, tu bych nosila úplně všude. Papírová města bych si možná někdy v budoucnu přečetla, ale momentálně musím číst asi tři knihy, plus dalších asi 25 mám na později :)

    Jinak článek je moc super, takové mám nejraději :D

    http://the-hellie-g.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Prosim,kde nakupujete knihy? Doporucila by jsi mi nejake knihkupectvi? Videla jsem, ze na tech papirovych mestech je nalepka 333krizovek zdarma:-) diky:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Naty prosim tu salu si koupila v brede v lindexu? Nemuzu ji tady najit:(

    OdpovědětVymazat