středa 1. října 2014

Afternoon


Dnešní odpoledne trávím s mamčou na gauči. Já jsem nám udělala čaj, mamka mi kafčo a ještě máme ovoce a ořechy..

Dnešní den je ale úplně na nic, jsem hrozně unavená. Celkově tenhle týden je divný. Škola mi připadá těžší než obvykle, celý týden jsem hrozně unavená, nechce se mi vstávat..a moje dobrá nálada taky pomalu mizí. Ať už je víkend, prosím!

Za týden jedeme se třídou do Vídně a ve čtvrtek odjíždím na čtyři dny do Berlína. Juchuu..



6 komentářů:

  1. Ja som už druhý deň tento týždeň doma a zajtra budem tiež :) a v piatok sa neučíme.. čiže šťastie pre mňa no :) (nemčina odpadla, jééj) - kvôli strojčeku vymeškávam, ale má to aj svoje nevýhody.. požujem iba cestoviny (mám vzadu gumičky, takže ma zadné zuby bolia) a zajtra mi ho budú dávať, tak to budem chudnúť :DD
    PS: pekný, jednoduchý článok :)

    www.readingbookswithlove467.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. A o nejlepším spolužákovi ani zmínka..

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, poslední dobou mám docela podobný pocit, jsem unavená a nic se mi nechce, kdyby si hledala někoho s kým se můžeš o ten pocit podělit, můžeme si klidně psát přes email? N.

    OdpovědětVymazat
  4. To ti přeju, aby se to brzo zlepšilo, v takovémhle stavu mě nic nebaví. Ale vypadá to skvěly, mužu se zeptat na co fotíš?:) Máš hrozně super fotky, vždycky jsem uchvácená!:)
    http://purplepineap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. V poslednej dobe som tiež stále unavená, možno to je kvôli zmene počasia. Uži si to vo Viedni a v Berlíne a určite pridaj nejaké fotky :)

    http://martinaobrien.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Taková odpočinková odpoledne s někým, koho máš ráda jsou šíleně fajn:) Na podzim je moje nálada šíleně kolísavá... Chvilku tak, pak zas onak navíc když není pěkné počasí, únava, znuděnost a nechuť k dělání čehokoliv se přihlásí o slovo...

    OdpovědětVymazat