pondělí 1. září 2014

BEACH WAVES


Zbožňuju vlasy od moře! Obzvlášť letošní rok se mi ty vlasy kroutily úplně úžasně. Což taky vedlo k selfies. Takže Vám sem nějáký dám, když nejsem schopná momentálně sepsat normální článek. 
Taky jsem překvapená, že se mi letos vlasy od moře nezničily tak moc, jako tomu bylo vždycky. A to jsem nepoužívala ani nic speciálního s UV ochranou, jen 'Mythic oil' od L'Orealu. 


Každopádně, včera (už je pondělí, 1.září:(!) jsem si koupila od Toni&Guy sea salt spray, takže se můžete brzo těšit na recenzi. Taky napíšu nějáký článek o dovolené v Itálii a možná samostatný o výletě do Říma! 
Každopádně, teď asi bude blog trošku váznout, protože jdu do nové školy, pojedu na adapťák a tak..Takže se už dopředu omlouvám :).


 Taky už nám dneska oficiálně skončily prázdniny, nee. Ikdyž jsem si to moc nemyslela, teď vím, že to byly jedny z nejlepších prázdnin. Občas se musím podívat na nějáké fotky, abych si připomněla, co všechno jsem zažila a dělala. A vzhledem k tomu, že jsem letos svůj Instax používala víc než dost, mám to fakt lehké :). Ještě si plánuju nechat vytisknout nějáké fotky přes vyvolej.to , máte nějáké zkušenosti?


Zatím ahoj a pěkný první školní den!

4 komentáře:

  1. Krasne beach waves! Moc ti to slusi:-)

    XX
    Miri
    http://currentlywearing.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi krásná,sluší ti to a ty vlasy ti závidím :( Já mám asi po zadek ale rovno-kudrnaté a pořád mě štvou :/ :DD

    http://gilraen-camellie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si nechala udělat fotky přes vyvolej.to a jsem fakt spokojená. Fotky jsou skvělé (miluju polaroidy <3). Přišly mi druhý den po objednání. :) určitě doporučuji

    OdpovědětVymazat