pátek 30. května 2014

Favourite products & chocolate


V poslední době jsem si oblíbila spoustu produktů, které používám pořád dokola. Teda až na thePOREfessional a Catrice korektor, ty používám jen občas pro zakrytí nedostatků. 


Batiste suchý šampon je už profláknutá věc, což zcela chápu,protože je opravdu výborný. Termální voda Avéne je mou oblíbenkyní už 2 roky. Nemusíte ji nutně používat jen na obličej, já jsem se nedávno na prvním sluníčku spálila a právě termální voda mi pomohla od pálení. Micelární voda L'OREAL je osvědčená stálice. Benefit HOOLA bronzer používám už druhé léto a nedám na něj dopustit. Dermacol Invisible Fixing Powder je vynikající lehký pudr. Řasenka Benefit they're Real je nejlepší řasenka co znám. Pokud si můžete dovolit zainvestovat, rozhodně nešlápnete vedle. Balzámy Neutrogena Intense repair & Lévres Lippen výborně hydratují rty. NARS Satin Lip Pencil jsem si zamilovala, cítím se s ní fakt skvěle (asi budu dělat reklamy:D). L'OREAL bílý lak a matný top coat používám pořád.. 


A tuhle Lindt čokoládu miluju, mohla bych ji jíst pořád. Už jste někdo vyzkoušeli Lindt 99%?


Zatím ahoj!





4 komentáře:

  1. Joo:) Miluju horke cokolady,ty mlecny karamelovy atd nejsou nic pro me,cim vic % tim lip!!:D Lindt dela opravdu vyborny,ta 70% je ma oblibena)) No, a jak se ptas-ja ji mela vickrat,me osobne chutnala..ale neni teda uz sladka ani trochu,citis fakt jenom tu horkost..nema sladkou chut;) Jinak supr clanek!!

    OdpovědětVymazat
  2. včera som si kúpila catrice korektor a ešte som ho nevyskúšala tak snáď sa osvedčí ako tebe! a tieto fotky sú veľmi pekné + keď vidím tu lip pencil od nars tak mám chuť utekať do obchodu haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad, pak kdyžtak napiš, co na něj říkáš :). Joo, já si chci koupit ještě matnou oranžovou, uplně jsem se zamilovala..

      Vymazat