středa 9. dubna 2014

RECENZE La Roche-Posay : Effaclar duo


Na ranní & večerní hydrataci nedám díky suché pokožce dopustit. Celou zimu jsem používala krém od Sephory, ovšem asi dva měsíce zpátky jsem začala všude číst o tomhle 'zázračném' krému od La Roche - Posay 'Effaclar Duo [+]'. Pomáhá chránit pleť před výskytem červených a hnědých skvrn po akné. Taky je / má být účinný proti pigmentačním skvrnám, což se mi hodí, jelikož je na 1000% jednou mít budu, díky genům (díky mami). 

Před týdnem, kdy jsem se konečně odhodlala a zašla do lékárny, bylo mi řečeno že už není. Dostala jsem ale asi šest testerů, takže jsem odcházela spokojená, protože jsem neutratila ani korunu a můžu jej aspoň před investicí vyzkoušet. 

Na internetu uvádějí, že je to výborný podklad pod make-up, ovšem ten já za 1) nepoužívám a za 2) mi pod The POREfessional z Benefitu nesedí, takže toto posoudit nemůžu. Za to ale po týdnu večerního užívání se pleť zlepšila a póry se zmenšily, tak uvidíme za měsíc. Krém se roztírá dobře, vsákne se téměř okamžitě, ani mi nepřijde že mám po něm pleť 'ulepenou'.
Já si jej teda určitě koupím, seženete ho v lékárnách za cca 299,- a víc. 


Co vy, máte s tímto krémem nějáké zkušenosti? :--) 

Zatím ahoj!



1 komentář:

  1. Ahoj, poslední dobou dost trpím na akné a mám od kožní lékařky sadu ,,vodičky" a nočního krému, který mi dost pleť vysušuje. Uvítala bych nějaký podkladový krém pod makeup, protože makeup se špatně nanáší na rozpraskanou pleť :(( Myslíš, že toto sérum by mi pomohlo, nebo nevíš o nějakém jiném krému?

    OdpovědětVymazat