neděle 16. března 2014

RECENZE Maybelline Great Lash


Dneska to bude krátká recenze o řasence z Maybelline 'Great Lash / Lots of lashes /.

Moje oblíbená They're Real z Benefitu mi už začla vysychat, takže jsem řasenku potřebovala a tuto jsem chtěla zkusit jako levnější variantu. Já si kupuji řasenky jen s umělým kartáčkem, krásně mi prodlouží a rozdělí řasy, nepotřebuji jeden velký slepený chomáč, to mi přijde odporné..


Vzhledem k tomu, že již zmiňovanou řasenku z Benefitu mám opravdu hodně ráda a jsem s ní náramně spokojená, k této řasence z Maybelline jsem měla velké očekávání. 

kartáček Maybelline
  
kartáček Benefit

Řasenka mi řasy prodloužila i rozdělila stejně jako ta z Benefitu, ovšem po celém dni se drolí. Další záporná věc je ta, že se díky tvaru kartáčku musíte aplikaci více věnovat - mně, jako pravačce, se s ní třeba levé oko dělalo opravdu špatně (:D).

na rtech Rimmel - 170 alarm

!Tento typ, podle toho co jsem slyšela už dělat nebudou, takže jestli se Vám zalíbí, najdete ji teď v drogeriích ve slevě, já ji kupovala v D&M za 119,-.!

Tento týden chystám článek o mých rtěnkách a o tom, jak skladuji svou kosmetiku.

Zatím ahoj! 

2 komentáře:

  1. Já mám řasenku už delší dobu a že začátku jsem jí milovala, ale teď mi hrozně slepuje řasy. Nevím, čím to je, ale kamarádka ji má také a přesně to samé. Škoda, dělala mi krásné řasy:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá. Já ji dneska měla první den a jsem spokojená, zatím :D:). Ale děkuju za info!

      Vymazat