pátek 28. března 2014

Outfits

Nebude to takový ten typický článek s kvalitníma fotkama a detailníma fotkama outfitů, za to Vám ale ukážu outfity rovnou čtyři. :) 

První outfit bude ze soboty minulého týdne,kdy jsme s holkama vyrazila ven, jak jsem psala ZDE. Protože bylo hezky, zvolila jsem dlouhé šaty z H&M, kabelku a křivák ze Zary, bílé Conversky, které jsou k těmto šatům jako dělané, a kulaté brýle z Lindexu. 


Ve středu jsem měla tričko, křivák a /opět/ kabelku ze Zary, černé volné kalhoty z Lindexu a opět bílé Conversky. Sluneční brýle jsem vyměnila za skládací z H&M.. Tohle tričko je moje oblíbené, už jen díky nápisu 'Respect'.


Ve čtvrtek jsem zvolila opět tričko, křivák a tašku ze Zary. Kalhoty jsou z Vero Mody a boty opět Conversky.. Tričko jsem vyměnila za bílé s výstřihem do véčka a s nápisem vzadu. 



Dnešní, tz. páteční outfit byl opět v duchu Zary (jak jinak:D). Tričko,křivák,kalhoty i taška ze Zary, boty bílé Conversky.


 Tričko&Křivák, přesně takové outfity mám nejradši. Cítím se v tom strašně pohodlně. A jakmile mám na nohou Conversky nebo tenisky od Nike, cítím se úplně nejlíp.

Sledujte můj Instagram :) ! 

Zatím ahoj!


2 komentáře:

  1. Hejjj ty <3
    Víš to, že jsi mi vlastně zlepšila večer? Strašně moc miluju, když narazím na blog, který se mi líbí a je mí blízký. Fakt super:) Už sleduju na bloglovinu. Už se těším na další tvoje články:)
    xoxo

    OdpovědětVymazat