středa 18. března 2015

Nivea Express Hydration Primer


Někdo ji nepoužívá a někdo na ni nedá dopustit. Někteří si bez ní nedají ani pudr, některým přijde zbytečná. Někomu stačí obyčejný 'no name' krém, někteří sahají po kvalitnějších značkách. O čem je řeč? O podkladových bázích!

Podkladové báze se používají pod make-up a mají naši pleť hydratovat, čímž ji připraví právě na nanasení make-upu. Já sice make-up nepoužívám, jelikož si vystačím jen s korektorem a pudrem, ovšem na podkladovou bázi nedám dopustit. Mám suchou pleť, takže krém je mou denní nutností, pokud si ji chci udržet zdravou. 


Dlouho jsem používala krém od Biodermy z řady Hydrabio. Ten mi ale nedávno došel a já začala hledat jinou, pokud možno levnější variantu. V dubnové ELLE jsem objevila novinku od Nivey, pro mé štěstí zrovna podkladovou bázi. 


Používám ji sice krátce, ale jsem z ní nadšená! Obsahuje výtažky a vitáminy z lotosu (ne z lososu, bacha na to! :D ), pleť skvěle hydratuje a rozzáří. Vstřebá se téměř okamžitě, pleť je bází vyhlazená a příjemná na dotyk, jelikož není lepkavá ani příliš mastná. Navíc voní tou klasickou vůni Nivea produktů, jé (kupodivu..). 

V Rosmannu ji teď mají slevněnou za 99,- , tak rychle pro ni! 


V pátek se můžete těšit na recept na ty nejlepší čokoládové cookies!

2 komentáře:

  1. Ahoj Natie chcem sa ta opýtať či vieš že máš ten krém na normálnu až zmiešanú pleť ked si písala že máš suchú pleť možno by ti robilo na pleť ešte lepsie ten istý krém ale pre suchú a citlivú pleť tam nemí výťažok z lotosu ale s prírodným mandľovými olejom a s výťažkom z mesiačiku lekárskeho. Dúfam že som ti pomohla :)

    www.lifewithmishel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat