pátek 6. března 2015

February Favourites


Je šílený, že už je březen! Já nevím, přijde mi, že to zatím všechno hrozně rychle utíká! Před chvílí bylo září, nová škola. A teď? Březen - všechno už je zaběhnuté, na všechno už jsem zvyklá a všechno je fajn (dobře, není, ale..zní to tak hezky!). Leden si moc nevybavuju, byl to šílený měsíc - škola, škola, škola. Únor byl skvělý - škola, prázdniny a potom ten nejlepší lyžák, na kterém jsem (zatím?) byla. Sice teď díky němu ležím dva týdny nemocná doma, takže jsem nemohla odjet na lyžák se střední, ale.. Takových akcí ještě bude :).


Nicméně, k dnešnímu článku. Rozhodla jsem se dělat článek, který je oblíbený hlavně mezi youtubery. Jedná se o měsíční oblíbence, dneska mám zde jen ty kosmetické.
Doufám, že se vám tyhle články budou líbit. Přijde mi to jako dobrý nápad, mít typ článku, který budu psát každý měsíc. Co si o tom myslíte vy? Doufám, že se vám bude líbit! Teď už ale pojďme na to:).


Prvním oblíbencem je micelární voda od Avéne. Používám ji snad už dva roky a nikdy ji nebudu mít dost. Jakmile mi dochází, běžím pro další do lékárny. Je naprosto úžasná. Zklidňuje pleť a zmírňuje začervenání. Já ji používám hlavně ráno před odlíčením a večer po odlíčení. V létě ji ale musím mít stále u sebe, protože i příjemně ochladí.


Dlouho jsem používala deodorant od Adidasu, ale v poslední mi době mi začala vadit jeho vůně a potřebovala jsem nějáký spíš pro citlivou pokožku. Tento je bez vůně, neobsahuje alkohol, barviva ani parabeny a slibuje výdrž 48 hodin. Je skvělý!


Bez krému na ruce se neobejdu, hlavně přes zimu. Tento je z Neutrogeny a výborně hydratuje. 


Krém na obličej je must have. Tenhle jsme s holkama využily hlavně na lyžáku a musím říct, že nás na běžkách fakt zachránil před zmrznutím celýho obličeje.


Stejně jako o obličej a ruce, i o rty bychom se měli přes zimu více starat. Já na tyhle dva balzámy od Neutrogeny nedám dopustit. Používám je stále dokola a jsou výborné.


No a nakonec něco z dekorativky. Oba produkty jsem vám už představovala, tak jen tedy krátce - určitě je vyzkoušejte, vážně za to stojí!

1 komentář: