pondělí 12. ledna 2015

My New Year's Eve


Poslední den roku 2014 jsem si maximálně užila. Už od úterka jsem byla s kamarádkama a rodinou na chatě, kde bylo plno sněhu, ticho a téměř žádný internet. 
Ve středu jsme byli lyžovat na Kopřivné, kde sice bylo trošku víc lidí, ale i tak to stálo za to. Minimálně už jen díky tomu, že jsem na parkovišti zjistila, že nemám snowboardové boty. Takže hurá do půjčovny (brácha si zase zapomněl lyžáky, takže jsem aspoň nebyla jediná, uff). Když jsme byli zpět na chatě, začly jsme se připravovat na večer. Taky jsme si udělaly pizzu a listové šneky, mňam! Zbytek našeho jídla obstarala Janička s cupcaky a Karolínka s listovýma tyčinkama. Prostě o prázdninách se diety nedrží!
Celý silvestrovský večer stál za to. Nejenom, že jsme mohly být venku a užívat si tak sněhu, potkaly jsme i další kamarády, čímž nastala ještě větší sranda.. Po zbytek večera jsme potom zpívaly, kecaly a jedly uvnitř, nebo dělaly kraviny venku. Byl to ten nejlepší Silvestr <3!

Zbytek týdne jsme hrály Xbox, Activity nebo karty. Jely na lyže (Natálka si pro tentokrát zapomněla bundu a Kája lyžovala se zlomeným malíčkem na noze), pily nealko (a šampus) a jedly. Nakonec jsme si to prodloužily až do soboty a ani jedné z nás se nechtělo domů..teda, Kajce jenom do nemocnice..

















Opožděně Vám taky přeju ten nejlepší rok, jaký jste zatím měli! A omlouvám se za 'nedostatek' článků, ale je leden a je toho hrozně hodně.. 

A možná Vám taky tenhle článek přijde zbytečný, nic neříkající. Za to se omlouvám, ale tohle je ten typ článku 'Dear diary'.. 

Těším se na Vás u dalšího článku, paa!

3 komentáře:

  1. Pecka článek, ale kde jsou ty super fotky?!

    OdpovědětVymazat
  2. Podle toho co jsi napsala jste si to výžně užili:) Podle mě není lepší způsob, jak strávit Silvestra než s kamarády a rodinou:) A fotky jsou dokonalé ♥

    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou skvělé, krásně fotíš. Já jsem si Silvestra také kvěle užila. Přespávala jsem u kamarádky a její rodiče nám dokonce dovolili pít, pokud se neopijem. Popíjely jsme celý večer a žádné příznaky opilosti a opičky jsme neměly, hehe.
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovědětVymazat