pondělí 1. prosince 2014

Weekend in Prague

Celý víkend jsem byla v Praze. Vyjeli jsme v sobotu před šestou ráno a vrátili se v neděli večer. Jeli jsme se podívat na trhy, do obchodů a hlavně si užít hezký, jen s mamkou a bráchou.


Jako vždy jsme bydleli v hotelu Akcent, který můžu jedině doporučit. Hned po příjezdu jsme si zavezli kufr na hotel a vyrazili směr Palladium. V metru jsem potkala Liu (koukněte na její blog!), kterou znám přes Instagram a Facebook. Škoda jen, že jsme se nepotkali i v Palladiu, mohli jsme zajit třeba na kafe. Snad příště!!)) V Palladium jsme zašli do Manga, Topshopu, Lush, ComicsPointu a dali si kafe ve Starbucksu. Pokračovali jsme Na Příkopy, kde jsme šli do Nike (a potkali se s Lukášem Váchou, jé!), H&Mka, Tezenisu a Zary. Jelikož jsme měli celkem dost tašek, hodili jsme si je na pokoj a jeli zpět do centra, na večeři do Coloseum. Nakonec jsme večer zakončili trdelníkem na Staromáku, udělali si selfie se stromečkem a jeli metrem zpět na hotel. 








V neděli jsme se sbalili (nacpat to všechno do kufru byl celkem problém:D) a jeli na snídani Na Příkopy do Paula. Protože jsme bráchovi slíbili návštěvu Lego muzea, následovala přesně ta. Poté jsme se pomalu přesunuli zase do Palladia, na oběd do Mongolian BBQ Jurta. Měla jsem nudle s krevetama a byly vážně moc dobrý, takže pokud tam někdy budete, doporučuju (a nezapomeňte jíst hůlkama!). Zašla jsem si ještě koupit The perks of being a wallflower do Neoluxoru, tak jsem zvědavá. Nakonec jsme jeli na Chodov, dali si ve Starbucksu Premiumt Hot Chocolate, zašli do Sephory a jeli domů. 




Pokud byste chtěli haul, zklamu Vás. Ten určitě nebude, jelikož většinu koupených věcí dostanu až na Vánoce. 

Doufám že se Vám článek líbil stejně jako fotky, které jsou focené jen iPhonem, takže mají 'trošku' jinou kvalitu než ze zrcadlovky. 

Brzo se zase ozvu, zatím pa! 

8 komentářů:

  1. Týjo tak Vánoční prahu ti závidím, my to máme do Prahy docela z ruky (respektive skoro přes celou republiku), takže se tam jen tak nedostanu. Byla jsem tam v létě a i když byla krásná, tak na Vánoce bych řekla, že je asi nejhezčí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Vánocích má svoje kouzlo, to je pravda. Ale Praha je kouzelná celý rok :). Já jsem tam jednu dobu byla téměř každý víkend, teď už tam jsem ale taky méně..

      Vymazat
  2. Hezký výlet. Jak já ti ho závidím, hned bych podobný podnikla! :) Hezký článek. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Liu znám taky z instagramu a má skvěly blog. :) Perks of being wallflower je užasná kniha i film :).
    http://carpediem-diary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si chci právě přečíst první knihu, pak se až kouknout na film. :) ale ta knížka je zatím super!

      Vymazat
  4. Vánoční Praha je nádherná, na rozvícení stromku jsem byla taky.
    Máš skvělé fotky, taky bych si dala kafčo ve Starbucksu.
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :). My byli na Staromáku až večer, takže přímo rozsvícení jsem neviděla..

      Vymazat