čtvrtek 11. prosince 2014

December

Na konci listopadu jsem se hrozně těšila na prosinec. Na akce, které budou, na články plné vánoční atmosféry, na vánoční fotky, nakupování dárků, pití punče a na čas, který budu trávit s kamarády. Bohužel se mi ale už po několikáté vyplnilo to, že když se na něco hrozně těším, vždycky se to pokazí.


Můj prosinec? Už téměř druhý týden ležím doma. Všechno je jen horší a horší, postupně ruším vše co jsem si plánovala. Tuhle sobotu jsem měla trávit s kamarádkama, hahaha, ne. Moje zdraví si usmyslelo, že mi začátek (jen ten, doufám!) posledního měsíce tohoto roku pokazí.


Takže teď ležím v posteli, dodívala jsem se dvojku Hobbita, dívám se na přehlídky Victoria's Secret ( tu nejnovější najdete zde, druhou část tady ), poslouchám svůj playlist na YouTube (zde), nebo si pouštím Pretty Little Liars. A jím Ferrero, protože je naprosto nejlepší na nervy. A taky bych ho mohla jíst pořád, protože je hrozně moc dobrý..


Zítra mě čeká ještě jedno 'vyšetření', tak snad bude všechno v pořádku a já si budu aspoň ten poslední prosincový školní týden užít tak, jak jsem si naplánovala. :)


selfie z postele nesmí chybět.. #nomakeup & #messyhair

P.S.: Už jste viděli nejnovější Hunger Games? Já jsem na nich byla v kině s kamarádkou a donutila jsem ji vydržet až do úplného konce, tedy než skončí titulky. Zbožňuju nejnovější písničku od Lorde, která v tom kině zní ještě stokrát líp! :D


6 komentářů:

  1. Opět krásný článek Naty! Neuvažovala jsi někdy že bys začla natáčet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :). Uvažovala, ale zatím se do toho nějak nechci pouštět. Ale třeba to s novým rokem přijde..

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak se brzo uzdrav! :-) Jinak tak jsem na HG byla v kině a ta písnička od Lorde tam zněla naprosto skvěle, ale nejvíce se mi stejně líbil Hanging Tree :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Brzo se uzdrav ! :D Já se nemůžu dočkat toho Vánočního volna, škola mi už leze na mozek. NO TIME.
    Skvělá článek (jako vždy)

    http://gilraen-camellie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Uzdrav se :). Jinak krásné bačkůrky :). Zbožnuji tvůj blog <3
    http://carpediem-diary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat