úterý 21. října 2014

Timberland?


Po těhle botech koukám už dlouho, až dneska jsem si je ale vyzkoušela. Byla to láska na první pohled! Tyhle boty jsou tak parádní! Teda, aspoň mě se hrozně líbí.. Celkem by mě zajímal Váš názor. Co si o nich myslíte? Mně přijdou boží, vynositelné a ideální pro podzim&zimu. 

Jinak zítra (snad!) se těšte na článek z Berlína. Teda, hlavně fotky.. :)







6 komentářů:

  1. Podle mě vypadají naprosto dokonale ♥ Taky jsem si je zkoušela v obchodě a kdybych neměla boty z loňska, které jsem už tak málo nosila tak bych si je hned koupila:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jedny takové mám z minulého roku z Itálie, ale jsou to Dorkinsny, takže skoro to samý jen jiná firma. Timberlandy byly hodně drahý a na to, že mi stále roste noha to nemělo cenu:)
    Jinak Timberlandy vydržej hodně!!!! Mamka je má už 4 roky a sestřenka 2 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně už noha neroste a nové boty na zimu potřebuju, takže teď už jen ukecávám mamču, protože se ji nechce dát tolik peněz za boty, což chápu, ale prostě aww :D:)♥. .. Fakt? tak to jsem ráda, hned ji to řeknu, snad to pomůže :D:)!

      Vymazat
  3. :DDD
    Naty K. upřímně jsou nádherný, elegantní a při tom praktiské na nošení. :3
    Též si je chcem koupit jen v mém oklolí není obchod, tak stále váhám jestli mám jít do toho obchodu s botmi přes internet. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám normálně 39-40, ale když jsem si je včera zkoušela, nejlíp mi seděla velikost 38, takže bych tady s tímhle byla opatrná, noo.. :(

      Vymazat