čtvrtek 16. října 2014

School Trip

Vážně se fakt moc chci omluvit, že jsem v poslední době nenapsala žádný článek. Ale nějak nevím, co dřív.. Teď jsem na 3 dny v Berlíně, takže sledujte instagram a těšte se na nový článek s fotkama... Teď už ale k dnešnímu příspěvku.

V pondělí ráno jsme jeli se třídou na náš první výlet, do Vídně. Bylo to hrozně fajn, zase jsme se víc skamarádili a užili si vážně hodně srandy :D.
 Ze začátku jsme obešli památky, pak jsme dostali námi vytoužené volno. Stihli jsme dojít na Mariahilferstrasse, kde jsme rychle zašli do Starbucksu, Forever 21, Zary, Brandy Melville a hlavně do Applu, kde jsme se koukli na iPhone 6. 
Potom jsme se přesunuli do Pratru, kde jsme měli (myslím) na tři hodiny volno.. Bylo to super! Sice se to nedá srovnat například s Tivoli v Dánsku, ale i tak, byla to neskutečné sranda.. 
K večeru jsme jeli do Znojma, kde jsme byli ubytování v 'hotelu'. Tam jsme si zašli  ještě do restaurace na večeři a potom šli spát (..protože nám ani nic jiného nezbývalo:D).

Další den jsme se si prošli centrum Znojma, podzemí a vylezli nahoru na radnici, odkud byl krásný výhled. Po obědě, který jsme si dali u číňanů (:DD), jsme se rozhodli, že si půjdeme koupit jídlo na cestu. Místo toho jsme ale asi na půl hodiny uvízli ve výtahu, z čehož se stal největší zážitek z celého výletu.
Potom jsme jeli do NP Podyjí, kde jsme si udělali procházku a mohli jet domů. Jo a v autobuse jsme si ještě zahráli Chubby bunny challenge.. Fuj.






3 komentáře:

  1. Super článek!! Ty chodíš do třídy s Honzou Palyzou?!!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky, hlavně teda ta poslední. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, já jsem zrovna ze Znojma :D jinak máš hodně pěkný fotky a celkově super blog!:)

    OdpovědětVymazat