pondělí 15. září 2014

What's new? #2


Strašně moc se omlouvám, že momentálně nepřispívám žádné články, ale už skoro týden nám nejede wifi a data na iPhonu i iPadu mám vyčerpané, tudíž přispívat články s fotkama je nemožné.. Každopádně doufám, že se to brzo zlepší. 

Dneska jsem si po škole šla domů pro MacBook, abych mohla jít k mamce do práce na wifi a napsat pár článků. Tak mi držte palce, ať tenhle článek není jediný, který dneska zvládnu. 
V poslední době mě asi nejvíc můžete 'sledovat' na Instagramu, kde přispívám téměř denně. Koukněte určitě i na Tumblr, tam jsem taky začala být znovu aktivní. 

V poslední době prožívám takové strašně happy období - s kamarádkama se vídám častěji, než když jsme byli na základce & jím spoustu úžasného jídla(:D) & škola je taky (zatím?) v pohodě a spoustu dalších úžasných věcí:)))..


A taky miluju podzim. Je to úplně skvělé období - čaje, knížky, časopisy, fotky, jídlo, cvičení, tmavé barvy(protože 'Black is my happy color'), postel, horká vana, svíčky .. 

Snad teda zítra bude další článek, zatím paaa!


2 komentáře:

  1. Prepáč nechcem nič zlé len nemám rada keď ľudia namiesto "mobil, tablet, notebook" používajú "iphone, ipad, macbook" príde mi to také ako keby sa chválili. Možno to tak nieje, len prepáč tak mi to vždy pripadá keď vidím v texte tieto slová ... Ale článok veľmi pekný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš právě taky super blog, sleduju ho skoro od začátku a btw. ty cupcake omg <3 hnedka bych si dala!

    OdpovědětVymazat