čtvrtek 25. září 2014

Theatre


Dneska jsme byli se školou v divadle, takže jsme museli mít šaty. Vůbec se mi do nich nechtělo, protože venku byla ráno strašná zima. Mám ale z Tezenisu tyhle hrozně hezké a zároveň hrubé šaty, takže volba byla jasná.

I když (nebo ikdyž?:D) silonky nemám ráda, tak na podzim a v zimě mi nic jiného nezbývá. Kabelku jsem musela mít větší, protože jsme se ještě dvě hodiny učili. Vzala jsem si tuhle černou koženou ze Zary, do které se vleze snad všechno. Už jsem vytáhla i oversize kabát, ve kterém sice vypadám jako kulička, ale je boží:D♥. A huňatá zimní šála ze Zary vždycky zahřeje.

Vzala jsem si balerínky, v podpatcích se mi opravdu jít nechtělo. Tyhle jsou z kolekce Adidas by Stella McCartney. Máme je už asi 4 roky, ale pořád vypadají nadčasově, taková ta sportovní elegance.








Šaty: Tezenis
Kabát: Zara
Šála: Zara
Boty: Adidas x Stella McCartney
Kabelka: Zara

5 komentářů:

  1. Odkud máš kabát Naty? Jinak úžasný (y)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! Ten outfit je prekrásny.. strašne sa mi páčia veci zo Zary ale je to tam aspoň podľa mňa strašne predražené takže odtiaľ skoro nič nemám ale strašne sa mi páči ten kabát a ten šál aaah!!! Krása, možno dám niekedy šancu Zare a kúpim si odtiaľ niečo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zara je parádní :) je kvalitní, možná i to dělá, že je dražší :) ..

      Vymazat
  3. Skvěle sladěný podzimní outfit:) Fakt moc se mi líbí ta kombinace elegantních šatů s oversize kabátem a pletenou šálou:)

    OdpovědětVymazat