sobota 6. září 2014

Řím


Ahooj, omlouvám se, že jsem tento týden nepřidala žádný článek, ale začla jsem chodit na střední školu, takže nervy, kamarádi a adapťák. Zkrátka nebyl čas :).

 V rámci naší dovolené v Itálii jsme se jeli podívat na jeden den do Říma a Vatikánu. Řím mě naprosto okouzlil. Krásné a staré město s neskutečnou historií.
Jako první jsme byli ve Vatikáně, podívat se na Svatopetrském náměstí. Okolo Andělského hradu jsme se postupně dostali k Magnum store, kde si za 4€ můžete nechat udělat nanuk přesně podle vašich představ. Já si dala čokoládový s brownies, růžema a nějákýma růžovýma kuličkama, politý bílou čokoládou. Mňam!! Přes ulici Via dei Condotti, kde jsme se kochali luxusními butiky, jsme došli k Piazza di Spagna, tam jsme si chvíli sedli a jen tak pozorovali lidi okolo.. Po návštěve Brandy Melville jsme se pomalu přesunuli až ke Coloseu, které je krásné! Bohužel jsme se už nedostali dovnitř, ale snad se mi to jednou povede. Prý tam není nic extra k vidění, ale i tak, ráda bych tam šla..
I přes to, že jsme večer našli na parkovišti naše auto s rozbitým sklem a ukradenýma věcma, se mi tohle město ale neskutečně zalíbilo a doufám, že jsem tam nebyla naposled.















4 komentáře:

  1. Wow vážně nádherné fotky! Muselo tam být vážně nádherně a to MAGNUM♥ :D .
    Tagnula jsem tě do TAGU Liebster award TAG, pokud jsi ho ještě nedělala, budu moc ráda, když ho uděláš :)

    http://nellylove99.blogspot.cz/2014/09/liebster-awardtag.html#more

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky :))
    Ten magnum omg :O :3

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný blog a fotky ♥
    Byla jsi nominovaná na Tag ! :)

    http://a-little-of-my-world.blogspot.cz/2014/09/liebster-award-tag.html

    Hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  4. To Magnum je boží, jaktože jsem ten obchod vynechala, když jsme byla v Římě O.o :)

    OdpovědětVymazat