čtvrtek 24. července 2014

Make-up?

Vím, že jsem Vám slíbila haul všech možných nových věcí,které se mi za poslední měsíc objevily, ale.. Až dneska jsem se dostala domů, takže nafotím fotky a zítra jej tady snad máte!

Nicméně, chtěla jsem se Vás na něco zeptat, vlastně chci spíš poradit. Můj oblíbený thePOREfessional z Benefitu mi už dochází a mně se nechtějí vyhazovat takové peníze za nový. Ráda bych si na léto koupila jen BB cream, nebo nějáký lehký make-up. Včera jsem byla v D&Mku a zaujaly mě dvě věci od Dermacolu - Tónovací krém 2v1 a Acnecover make-up&corrector. Taky jsem si zkoušela nový (teda u nás v ČR..) Loreál NUDE magique make-up, který mě hodně zaujal.
Máte s ním nějáké zkušenosti? Líbí se mi, že je lehký, dobře kryje, ale vlastně okolí nepozná, že něco na obličeji máte (doufám,že to chápete:D).
Já pořád nad jeho koupí uvažuju..

Děkuju moc za všechny komentáře s tipama a radama! 
Zatím ahoj!


7 komentářů:

  1. Já jsem spokojená s Rimmel Stay Matte make-upem:)

    OdpovědětVymazat
  2. Acnecover make-up&corrector od Dermacolu používám už hrozně dlouho,nicméně teď v léte jsem ho vyměnila za BB na léto mi to vyhovuje daleko víc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne fotky!!

    XX
    Miri

    http://currentlywearing.com

    OdpovědětVymazat
  4. Z drogerie určitě vyzkoušej Astor skin match! Stojí do 300 a je super! :) Lehký, přirozený a skvělý výběr odstínů! :) Nebo healthy mix od Bourjois! Ten je taky super a krásně voní! Cenově to taky není tak hrozné. :) V Opavě ho seženeš v Marionnaud nebo ve Fannu. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ja bych ti doporucila kryci krem od miss sporty :)

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj, máš úžasné články :-)) nechceš udělat článek o vlasech? :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud chceš dobrý BB cream, tak doporučuju značku Missha, která je asijská, takže jde o pravé BB krémy a ne o napodobeniny, co máme v drogériích. Akorát cenově jsou trošku výš než právě ty drogérkové. Jinak jsem zkoušela ještě BB cream od Rimmelu, takový s fialovým víčkem a ten byl taky super, lehký, ale zároveň hezky kryl, takže pokud ti můžu doporučit úplně jiný než z těch, které tě zaujaly, volila bych ten :) Ten makeup od Lorealu chci taky už delší dobu vyzkoušet, ale makeupy už po tom, co jsem přesedlala na BBčka vůbec nepoužívám :D

    OdpovědětVymazat