pondělí 12. května 2014

Hair Products


Dnešní post bude něco mezi recenzí a normálním článkem. Ukážu Vám vlasové produkty, které se staly mými oblíbenci za poslední rok, ale i produkty které mi přišly nedávno. Ale rozhodně nejvíc fandím značce TIGI, jejich věci mě nikdy nezklamaly. Celkově nemám moc ráda vlasové přípravky z drogerie (vyjímkou Toni & Gyu), nebývají tak kvalitní a většinou vlasům ani nepomůžou.

Začneme u šamponu. Používám TIGI Bed Head Resurrection Shampoo a L'Oréal shine blonde. Tento Tigi šampón používám už víc jak rok a jsem s ním maximálně spokojená. Mé vlasy jsou hodně poničené a roztřepené, tento tomu ale aspoň na chvíli zabrání.
A L'oréal šampon používám díky světlejšímu melíru jako druhý a nechávám jej na vlasech delší dobu.




Další krok je maska. Používám L'Oréal Mythic Oil s arganovým,bavlníkovým a rýžovým olejem. Tuto masku si nemůžu vynachválit, opravdu doporučuji všem, kteří mají sušší vlasy bez lesku.




Závěrečná péče se u mě skládá nyní z objemové pěny, olejíčků a sprejů. Objemovou pěnu TIGI Bed Head Totally Baked jsem začla používat nedávno, ikdyž jsme si ji s mamkou objednávali už minulé léto. Její vůně je sladší a při foukání máte pocit, že budete mít vlasy mastné a lepkavé, ovšem opak je pravdou. Opět doporučuji.

Další věc, tentokrát narovnávací krém TIGI Bed Head Straighten Out. Jelikož mé i mamčiny vlasy reagují na vlhost a vlasy si žehlíme téměř každý den, byl pro nás tento krém jasná volba. Zatím funguje skvěle.
Rozhodně mám opět výborné zkušenosti s L'Oréal Mythic Oil pro suché vlasy. Pokud hledáte výborný vlasový olejíček a chcete do něj lehce zainvestovat, rozhodně neváhejte :)! 
TIGI S-Factor Papaya Leave In Moisture Spray jsme objednávali jako náhradu za Bamboo Luminous Shine Mist. Použila jsem jej zatím asi 2x, takže s ním nemám nějak moc velkou zkušenost, ale líbí se mi že se dá používat denně a narozdíl od Bamboo nemastí vlasy. 
Bamboo mlha je vynikající a dodává nádherný lesk, ovšem jak už jsem napsala, dá se používat jen na konečky, jelikož jsou po něm vlasy mastnější.



Produkty, které využívám zřídka:


Pokud si zrovna nechci žehlit své (divně) kudrnaté vlasy, používám sprej Biosilk Style Beach Texture, zachová vlny a dodá vlasům lesk, je vhodný i k moři na zničené vlasy ze soli. Od stejné značky doporučuji i tekuté hedvábí, Biosilk Silk Therapy. Narovnávací emulzi Schwarzkopf OSIS Softn'Straight jsem dostala od kadeřnice na vyzkoušení, používám ji hlavně k uhlazení. Pokud potřebuji vlasy zafixovat, používám Schwarzkopf OSIS Freeze 2.



Poslední věcí, tentokrát už ne přípravkem, je můj oblíbenec Tangle Teezer. Ten opravdu doporučuji všem, ať už máte krátké či dlouhé vlasy,je skvělý.



Zatím ahoj! 
Instagram / Tumblr

1 komentář:

  1. Tak o Biosilku som počula len samú chválu, zvažujem si ho tiež kúpiť. Moja starostlivosť o vlasy pozostáva tiež zo šampónu a kondicionéru, túto dvojku používam vždy, pri každom umytí vlasov. Raz týždenne cca používam masku na vlasy aktuálne značky Matrix a olej na vlasy mám momentálne Baleu, pretože krásne vonia a aj napriek tomu, že možno nerobí s vlasmi zázraky, tak mne vyhovuje, lebo vonia fakt krásne a tá vôňa sa vo vlasoch aj udrží, ak si ho nanesiem naviac do suchých vlasov tak fakt nie je o čom, vonia to dosť výrazne. Masky však kupujem výlučne tie z profesionálnej starostlivosti, s drogériovými nemám veľmi dobré skúsenosti.
    Bianka

    OdpovědětVymazat