středa 16. dubna 2014

ZARA Haul



Včerejšek byl pohodový den, díky přijímačkám máme ve škole už celkem klid. Odpoledne jsem měla přijimačky nanečisto a večer jsme jeli do Ostravy, Avionu a Ikei. 


Konečně jsem sehnala toto úžasné psaníčko (599,-), o kterém jsem psala už ZDE. Dál jsem si odnesla dvě trička (2x 199,-), jedno v pastelově růžové, druhé v oranžovo červené. Světlé boyfriend džíny (999,-) jsem si v Zaře zkoušela už minulý rok, letos jsem si je ale i koupila. Jsou roztrhané na kolenou, což mě v poslední době hodně baví, přijde mi to jako dobré oživení outfitu. Šedou klučičí mikinu (569,-) jsme původně chtěli koupit bráchovi, ovšem já vyhrála :--). Taky jsem objevila silikonový obal(79,-) na mobil ve stylu netopýra, ovšem na stojanu byly obaly na iPhone 5 i iPhone 4/4S, čehož já si nevšimla a odnesla si na 'čtyřku'. Na fotkách ale nechybí, ten na iPhone 5 vypadá totiž zcela stejně.

 







Dneska, poslední den ve škole před přijímačkama to bylo už úplně 'free'. Večer jdu s kamarádkama do kina (znovu na 10 pravidel jak sbalit holku, zdravím Liu,haha :--) ) a nakonec u jedné i spím, takže mi prázdniny začínají slibně. Zbytek volna strávím na chatě posledním připravováním na přijímačky a čtením nového ELLE, které mi dneska došlo.


Zatím ahoj a krásné prázdniny! :-))

PS: To, že uvádím ceny neznamená, že se 'vychloubám'. Nepište mi prosím na Ask otázky ohledně mého kapesného atd, nepřijde mi to úplně vhodné. Děkuju.

4 komentáře:

  1. Máš naprosto božskej blog a skvělý fotky a články a tak. Fakt super, jen tak dál :) btw.děláš příští týden přijímačky? Já taky totiž..:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Joo, dělám. Taky si z toho tak nervozní? :( :D

      Vymazat
    2. Jsem a jak!! Ted posledních pár dní se fakt učim.. A upřímně, mi z toho už trochu hrabe :DD Ale nejhorší je, že se to pořád blíží. Achjo..:(

      Vymazat