středa 23. dubna 2014

Prague Wishlist

Ve čtvrtek dopoledne se chystáme do Prahy, díky večernímu hokejovému zápasu. Ovšem proč toho nevyužít a nezajít si taky na nákupy, že? :--)

Těším se, protože do Prahy jedeme po dlouhé době a navíc to bude dobré odreagování po přijimačkách, které doufám dopadnou dle mých představ, takže bude co 'oslavovat'. 

Po dlouhé době jsem zase udělala něco na Polyvore, tentokrát 'seznam' věcí, které bych si ráda přivezla domů. :--)


Ráda bych si přivezla knihu 'Wreck this journal', láká mě už delší dobu a chci se kouknout v Luxoru, zda ji nebudou mít. Lush už je samozdřejmostí, závislost už si na něm udělali všichni u nás doma, takže doufám že neodejdeme s prázdnou. Topshop chci navštívit na 100%, jelikož nikde v republice není a nechtějí se mi objednávat věci přes internet + mám vyhlídnuto pár kousků. Zara je obchod, u kterého vím, že jej určitě navštívíme. Zaru milujeme u nás snad všichni a pokud si dobře vzpomínám, mám v peněžence ještě poukázku z Vánoc :-)) .. Vagabond boty jsem objevila už minulý rok, jsou zajímavé a co hlavně, jsou neskutečně pohodlné. Zalíbily se mi tyhle boty, nepočítám s tím, že bych si je koupila, v Opavě bych je asi nevynosila, ovšem chtěla bych je minimálně vyzkoušet. Ale třeba v Topshopu nebo v Zaře najdu podobné a hezčí. Po Nike Air Max pokukuju už dlouuho, co dodat, ještě že mám za chvíli narozeniny.

Zatím ahoj!

3 komentáře:

  1. Ahoj, Wreck this journal myslím neprodávají, já si jí koupila přes internet na nejlepsiknihy.cz (aspoň myslim) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mají ji v Palladiu, což jsem zjistila až na nádraží..Ale už ji mám taky objednanou, tak snad brzy přijde :)).

      Vymazat